fbpx

Galéria

Extra lehetőségek

Megfogó egység

Rögzítő retesz

Elektromos retesz

Fotocellák

Éles tüskék

Zár a manuális kapuhoz

Bevésőzár

Felületi zár

Elektromos zár

Állítható csuklópánt

Lemez szerelt csuklópánt

Csatorna szakasz csuklópánt

Kapu dizájnok

Kétszárnyú kapu 25 x 25 mm zárt szakasz kitöltéssel, a felépítményhez hegesztve és kiskapu 25 x 25 mm zárt szakasz kitöltéssel, a felépítményhez hegesztve.
Kétszárnyú kapu VEGA B hegesztett hálós panel kitöltéssel, a felépítményhez csavarozva és kiskapu VEGA B hegesztett hálós panel kitöltéssel, a felépítményhez csavarozva.
Kétszárnyú kapu VEGA 2D Super hegesztett hálós panel kitöltéssel, a felépítményhez csavarozva és kiskapu VEGA 2D Super hegesztett hálós panel kitöltéssel, a felépítményhez csavarozva.

Zsanér típusok

Kapuk maximum 6 méter széles nyílással, a kapu 90°-ban mozog

Kapuk 6 méternél szélesebb nyílással, a kapu 90°-ban mozog

Külön rendelésre oldalra nyíló kapuk 180°-os mozgással

Korrózióvédelem

 • Hosszú élettartam
  A kerítésrendszer elemei rozsda ellen védett felső korrózióvédő bevonattal rendelkeznek, melyet horganyzással és por festéssel valósítanak meg. Ez a horganyzás egy kémiailag tisztított konstrukció, mely több évtizednyi rozsdásodás elleni védelmet garantál.
 • Környezetvédelem
  A horganyzás egy gazdaságos technika mind gyártás, mind karbantartás szempontjából. Horganyzott kerítés nem igényel felületi karbantartást évekig. A korrózióvédelem már nem a hagyományos kerítések drága kezelését jelenti. A horganyzott acél újrahasznosítható, így nem szemét vagy teher a környezet számára.
 • Duplex rendszer – Dupla védelem
  A kombinált horganyzott és lakk bevonatok hatására a kerítés lényegesen hosszabb ideig szolgálja ki ügyfeleink igényeit. Minden időjárási körülmény esetén garantált a szín- és formatartás. A RAL színskála alkalmazása egyszerűvé teszi a poliészter bevonatú színek kiválasztását.
 • Minden körülmény esetén megbízható
  A horganyzás által a termékek megfelelnek az európai PN-EN ISO 1461 szabványnak, amely garantálja a horganyzott termékek minőségét. A galvanizált bevonat ellenáll a magas, illetve az alacsony hőmérsékletnek és az UV-sugárzásnak, így az acélt tökéletesen védik.

Színek

RAL 5010

RAL 6005

RAL 7016

RAL 7030

RAL 9016

Azon ügyfeleink számára, akik nem szabványos színeket keresnek, elkészítettünk egy 200 RAL színből álló porfestéses ajánlatot.