fbpx

Különféle területek csúcsminőségű és robosztus védelme

Galéria

VEGA B, VEGA B Light  táblás kerítések domborítással

Rugalmas alkalmazás

A VEGA B és VEGA B Light hegesztett hálós, domborított táblás kerítéspanelek hegesztett hálós szerkezetű kerítés rendszerek.
A paneleket négyféle oszlophoz lehet rögzíteni: ALFA, BETA, GAMMA, OMEGA.
A VEGA B panel acélból hegesztett, 5 mm átmérőjű rudakból, míg a VEGA B Light 4 mm átmérőjű rudakból épül fel.
Ezeket a kerítéseket széles körben használják mint például parkokban, nyilvános létesítményekben, áruházakban, gyárakban, sportlétesítményekben és magánterületeken.

Szerelési rendszerek

ALFA rendszer - 60 x 40 mm oszlopokon, szerelési nyílásokkal - A panelek fel vannak szerelve rozsdamentes acélból készült tartókkal és csavar készlettel. Ezekkel a panelek egyszerűen telepíthetőek.
BETA rendszer - 60 x 40 mm oszlopokon, szerelési nyílásokkal - A panelek fel vannak szerelve akasztó csavarokkal és csavaranyákkal. A csatlakozók a panelek mögé történő rögzítéshez szükségesek.
GAMMA rendszer - 65 x 42 mm I oszlopokon, szerelési nyílásokkal - Az oszlopok dupla acéllemezből készülnek. Speciális formájuk lehetővé teszi a panelek rögzítésének elrejtését, így ez kívülről láthatatlanná válik.
OMEGA rendszer - 60 x 40 mm oszlopokon - Az oszlopok oldalához a rögzítés 2 kilinccsel történik, melyek összekötése rozsdamentes csavarokkal és csavaranyákkal valósul meg.

Elérhető magasságok

Technikai paraméterek

Panel típus Rúd átmérő [mm] Egyenes háló méret (1)[mm] Kicsi háló méret (2)[mm] Panel szélesség [mm] Korrózióvédelem Színek
Vega B 5 50x200 50x50 2500 horganyzás,
horganyzás + poliészter bevonat
szabványos,
egyéb RAL színek
Vega B Light 4 50x200 50x50 2500 horganyzás,
horganyzás + poliészter bevonat
szabványos,
egyéb RAL színek

VEGA 2D

Rugalmas alkalmazás

A VEGA 2D panelek acélból hegesztett 5 mm átmérőjű, vízszintes (dupla) rudakból és 5 mm átmérőjű függőleges rudakból épülnek fel.
A VEGA 2D Super panelek acélból hegesztett 8 mm átmérőjű, vízszintes (dupla) rudakból és 5 mm átmérőjű függőleges rudakból épülnek fel.
A VEGA 2D és VEGA 2D Super panelekből épített kerítéseket széles körben használják parkokban, nyilvános létesítményekben, áruházakban, gyárakban, repülőtereken, a hadseregnél, sportlétesítményekben, állatkertekben (mint például a Nyíregyházi ZOO-ban).

Szerelési rendszerek

DELTA 2D

SIGMA 2D

OMEGA 2D

DELTA 2D rendszer - 60 x 40 mm oszlopokon - A panelek rögzítő klippeken lógnak, melyek minden dupla vízszintes rúdnál megtalálhatóak (2D-L típus) vagy nyomólemezekkel vannak rögzítve (2D-S típus).
SIGMA 2D rendszer - 60 x 40 mm oszlopokon - A panelek rögzítő klippeken lógnak, melyek minden dupla vízszintes rúdnál megtalálhatóak és nyomólemezekkel vannak rögzítve.
OMEGA 2D rendszer - 60 x 40 mm oszlopokon - A rögzítés az oszlopok oldalához történik két darab négyzetes bilinccsel, melyeket rozsdamentes csavarok és csavaranyák kötnek össze.

Elérhető magasságok

Technikai paraméterek

Panel típus Vízszintes átmérő [mm] Függőleges rúd átmérő [mm] Lyukméret [mm] Panel szélesség [mm] Korrózióvédelem Színek
Vega 2D 2 x 6 5 50x200 2500 horganyzás,
horganyzás + poliészter bevonat
szabványos,
egyéb RAL színek
Vega 2D SUPER 2 x 8 6 50x200 2500 horganyzás,
horganyzás + poliészter bevonat
szabványos,
egyéb RAL színek

Korrózióvédelem

 • Hosszú élettartam
  A kerítésrendszer elemei rozsda ellen védett felső korrózióvédő bevonattal rendelkeznek, melyet horganyzással és por festéssel valósítanak meg. Ez a horganyzás egy kémiailag tisztított konstrukció, mely több évtizednyi rozsdásodás elleni védelmet garantál.
 • Környezetvédelem
  A horganyzás gazdaságos technika mind a gyártás, mind a karbantartás szempontjából. A. horganyzott kerítés nem igényel felületi karbantartást évekig. A korrózióvédelem már nem a hagyományos kerítések drága kezelését jelenti. A horganyzott acél újrahasznosítható, így nem szemét vagy teher a környezet számára.
 • Duplex rendszer – Dupla védelem
  A kombinált horganyzott és lakk bevonatok hatására a kerítés lényegesen hosszabb ideig szolgálja ki ügyfeleink igényeit. Minden időjárási körülmény esetén garantált a szín- és formatartás. A RAL színskála alkalmazása egyszerűvé teszi a poliészter bevonatú színek kiválasztását.
 • Minden körülmény esetén megbízható
  A horganyzás által a termékek megfelelnek az európai PN-EN ISO 1461 szabványnak, amely garantálja a horganyzott termékek minőségét. A galvanizált bevonat ellenáll a magas, illetve az alacsony hőmérsékletnek és az UV-sugárzásnak, így az acélt tökéletesen védik.

Színek

RAL 5010

RAL 6005

RAL 7016

RAL 7030

RAL 9016

Azon ügyfeleink számára, akik nem szabványos színeket keresnek, elkészítettünk egy 200 RAL színből álló porfestéses ajánlatot.