fbpx

Lakossági Kétszárnyú Kapuk

lakossagi-keszarnyu-kapuk-01
lakossagi-keszarnyu-kapuk-02
lakossagi-keszarnyu-kapuk-03
lakossagi-keszarnyu-kapuk-04
lakossagi-keszarnyu-kapuk-05
lakossagi-keszarnyu-kapuk-05b
lakossagi-keszarnyu-kapuk-06
lakossagi-keszarnyu-kapuk-06b
lakossagi-keszarnyu-kapuk-07
lakossagi-keszarnyu-kapuk-08
lakossagi-keszarnyu-kapuk-10
lakossagi-keszarnyu-kapuk-11
lakossagi-keszarnyu-kapuk-12
lakossagi-keszarnyu-kapuk-13
lakossagi-keszarnyu-kapuk-14
lakossagi-keszarnyu-kapuk-15
lakossagi-keszarnyu-kapuk-16
lakossagi-keszarnyu-kapuk-17
lakossagi-keszarnyu-kapuk-18
lakossagi-keszarnyu-kapuk-19
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

 

A lakossági kapuk és kerítések komplex megközelítése biztosítja a funcionalitást, a biztonságot és az esztétikát

 

Miért éri meg befektetni egy komplett kerítés rendszerbe?

A "kerítés rendszer" kifejezés az alábbi elemeket foglalja magában: kapuk, kiskapuk, szegmensek, oszlopok és szerelési tartozékok. Ezek a terület funkcionális körbekerítéséhez szükséges elemek. Azért érdemes komplett rendszert megrendelni, mert ebben az esetben biztosított a kerítés egységes megjelenése és az egyszerű szerelhetőség. Ezen felül a teljes rendszer megrendelését egy helyen el tudja végezni, nem emészti fel az idejét és energiáját az egyes elemek keresése. Cégünk az egész ország területére lehetőséget biztosít a kerítésrendszerek megrendelésére.

A CE jelzéssel ellátott kapu miért jelent biztonságot?

A CE szimbólum azt jelzi, hogy a kapu eleget tesz az EN 13241-1 európai szabványban foglalt rendelkezéseknek. Ez a szabvány komoly elvárásokat fogalmaz meg minden kapugyártóval szemben az emberek és a tulajdon biztonságával kapcsolatosan. Az általunk forgalmazott kapuk mérnöki elgondolásból az alábbi kiegészítőkkel lehetnek ellátva: túlterheléses megszakító, lökhárító sín, jelzőlámpa, fotocellák és biztonságos élek a kapu biztonságos működéséhez.

Miként érdemes megtervezni a kerítést?

Számos kerítés változat:

Acél szegmensek, oszlopok, kapuk és kiskapuk

Acél szegmensek, kapuk és kiskapuk, rögzített tégla oszlopokkal.

Az acél szegmensek és oszlopok fal alapra kerülnek elhelyezésre.

Választható szegmens szélesség:

A kerítés azonos szélességű, méretre gyártott szegmensekből épül fel.

A kerítés szabványos méretű szegmensekből épül fel és az utolsó szegmens mérete változó.

Beléptető kapu:

Az úszókapu a bejárat lezárásának egyik univerzális módja. Nyitott állapotban a kapu szárnya nem foglal helyet a bejárat közelében, hanem a kerítés mentén - a föld érintése nélkül - csúszik.

Kétszárnyú kapu olyan helyekre telepíthető, ahol elegendő hely van a kapu szárnyainak kinyitásához.


Kiskaput kell elhelyezni a szabad belépés biztosítására. A kapu tetszőleges irányba nyílhat.


A postaládát a kiskapu közelében kell elhelyezni. Szegmensre szerelve jól illeszkedik a kerítéshez.


A szemetes elhelyezése is egyszerűen megoldható, ez nem túl kellemes, de szükséges tartozéka telkünknek. A probléma megoldására készítünk kerti házakat, falakat, vagy gyűjtőhelyet igény szerint extra szegmensekkel és kiskapuval.


A kerítés vonalában lévő fix helyzetű akadályok (fák, cserjék, oszlopok, elektromos elosztószekrények) kikerülhetőek nem szabványos méretű és alakú szegmensekkel.


Ha a telek különböző részein lévő közművek eléréséhez is kényelmes hozzáférést kell biztosítani, akkor erre is van lehetőség további kiskapuk vagy kapuk használatával.

Korrózióvédelem

 • Hosszú élettartam
  A kerítésrendszer elemei rozsda ellen védett felső korrózióvédő bevonattal rendelkeznek, melyet horganyzással és por festéssel valósítanak meg. Ez a horganyzás egy kémiailag tisztított konstrukció, mely több évtizednyi rozsdásodás elleni védelmet garantál.
 • Környezetvédelem
  A horganyzás egy gazdaságos technika mind gyártás, mind karbantartás szempontjából. Horganyzott kerítés nem igényel felületi karbantartást évekig. A korrózióvédelem már nem a hagyományos kerítések drága kezelését jelenti. A horganyzott acél újrahasznosítható, így nem szemét vagy teher a környezet számára.
 • Duplex rendszer – Dupla védelem
  A kombinált horganyzott és lakk bevonatok hatására a kerítés lényegesen hosszabb ideig szolgálja ki ügyfeleink igényeit. Minden időjárási körülmény esetén garantált a szín- és formatartás. A RAL színskála alkalmazása egyszerűvé teszi a poliészter bevonatú színek kiválasztását.
 • Minden körülmény esetén megbízható
  A horganyzás által a termékek megfelelnek az európai PN-EN ISO 1461 szabványnak, amely garantálja a horganyzott termékek minőségét. A galvanizált bevonat ellenáll a magas, illetve az alacsony hőmérsékletnek és az UV-sugárzásnak, így az acélt tökéletesen védik.